Mieskunto ja nämä potenssiasiat

Potenssia lisääKaikkein vaikeinta suomalaiselle miehelle on sanoa, että ”anteeksi”, ”rakastan sinua” ja ”seisokin kanssa on vähän vaikeuksia”. Vai mitä pitäisi ajatella siitä, että potenssilääkkeet käyvät netissä kaupaksi sillä tavoin ettei ehditä aina lääkkeiden aitoutta varmistamaan. Ja silloin kun varmistetaan, niin ei varmasti ole aitoa.

Helsingin Sanomissa tästä oli jokin tovi sitten juttua, että suomalaiset miehet tilaavat potenssipillereitä hurjia määriä intialaisista laittomista apteekeista. Se ei ole millään muotoa kovin järkevää, päinvastoin. Pitäisi katsoa sieltä sellaiset potenssilääkkeet, joita saa ihan Euroopan unionin alueella sijaitsevasta verkkoapteekista tai vaikka siitä naapurikylän ihan oikeasta apteekista.

Eivät ne lääkäritkään ensimmäistä kertaa tapaa impotenttia miestä. Puolet yli 50-vuotiaista miehistä kärsii erektiohäiriö nimisestä vaivasta jossa potenssilääkkeet ovat kovasti tervetullut apu. Se on lääkärin työtä auttaa tällaisissa asioissa eivätkä ne mieskuntoon liittyvistä asioista kenellekään juoruile, tai mistään muustakaan.

Ja onhan erektiohäiriöön muitakin ratkaisuja. Voi ostaa vaikka penispumpun ja -renkaan. Niistä on kovasti hyötyä sellaiselle, jolle potenssilääkkeet tuovat sivuvaikutuksia, sydämen tykytystä ja punoitusta. Luontaistuotteita on myös saatavilla. Niiden teho kai vaihtelee. Voiteita, salvaa, kaikkea löytyy.

Mikään ei puolla sitä, että olisi järkevää tilata internetistä valelääkkeitä. Luonnollisia keinoja, seksivälineitä, tai sitten oikealla reseptillä oikeasta apteekista oikeita lääkkeitä. Siinä ne konstit.

Näillä olen itse pärjännyt ja kovasti suosittelen muillekin.

One Comment

  1. Pingback: Eturauhasen hieronnasta – Orkosen blogi

Vastaa