Eturauhasen hieronnasta

miehen anatomiaKuten uskolliset lukijani tietävät, minulla on ollut pidemmän aikaa potenssivaivoja. Ei ota eteen. Suoraan sanottuna.

Kun kirjoitan tätä salanimen takaa, niin ei haittaa vaikka asia tulisi ilmi. Turha sitä salailla, suurin osa yli viisikymppisistä miehistä kärsii erektiohäiriöstä ja osuus lienee vielä suurempi mikrotuessa työskentelevistä.

Lääkärini suositteli impotenssin hoitoon tietysti ensin potenssilääkkeitä, mutta kun ne eivät ole minulle oikein toimineet. Sen jälkeen tuli puheeksi – kautta rantain ensin – että eturauhasen hieronta voisi olla sopiva hoitomuoto. Kyllä on sanottava, että erektiohäiriön hoito vaatii kovat konstit. Hieronta virkistää eturauhasta ja auttaa myös jos ei virtsatessa suihku tule enää kuin nuorena. Tai on puristusta, sellaista kolotusta mitä eturauhasvaivoihin yleensä liittyy.

Ongelma tietysti on se, että missä se eturauhanen miehellä sijaitsee. Ja miten sitä pääsee hieromaan. No tietysti anuksen kautta.

Eli pitää ostaa eturauhashieroja, esimerkiksi Aneros-niminen mokkula, joka sitten liukasteen kanssa työnnetään sinne minne aurinko ei kirjaimellisesti paista.

Keräilen nyt vielä jonkin aikaa rohkeutta ja kokeilen sitten, josko tällä saisi parempaa potenssia.