Makkaroista ja leikkeleistä

Erikoinen trendi näkyy kun käyn Salesta hakemassa evästä. Nyt kun kesä on ohi, makkarahylly kutistuu. Keväällä se taas paisuu. Minä pidän kyllä käristemakkarasta ja muistakin lajeista, mutta olisihan se hyvä olla joku tolkku tässäkin asiassa. Tolkusta pidän enemmän kuin makkarasta. Kaupan johtajalla on toisin päin.

Mihin tarvitaan 95 eri laatua grillimakkaraa? On pippurimakkara, on juustomakkara, on jauhoinen makkara (niitä voi olla kaksi) ja sitten muutama lihaisampi vaihtoehto. Ehkä jotain mausteita, basilika-feta tai chili-sipuli. Siinä tuli kahdeksan. Mutta miksi niitä juustomakkaroita pitää olla jo yksistään kahdeksan ja muut päälle?

Leikkeleissä on sama homma. Sitä tavallista palvikinkkua on viideltä eri valmistajalta ja neljässä eri paksuudessa. On ohuen ohuen ohut, ohuen ohut, ohut, tavallinen, tuhti ja ekstratuhti.

Briteissä syödään sellaista lihalaatua, mikä on pakattu säilyketölkkiin. En nyt muista sen nimeä, mutta Monthy Pythonilla oli siitä sketsi.

Kyllä valikoimaa mielestäni saa olla, mutta silloin niiden pitää maistua selkeästi erilaisilta eikä olla vain variantteja samasta asiasta.